free website templates

Notícies

Notícies del Centre i novetats d'interès hípicAcolliment temporal d'un cavall en molt males condicions.
Setembre 2018
Una nit els vigilants de Sant Salvador de Guardiola i els Mossos d'Esquadra van localitzar un genet que circulava per la carretera amb un cavall en pèssimes condicions, i van sol·licitar al Centre Hípic 3 Aires si es podia fer càrrec de l'animal mentre els Guàrdies Forestals no se'n poguessin ocupar. Evidentment el cavall va ser acollit i se li va subministrar aliment i aigua. Com el cavall estava degudament identificat amb el xip, es va poder localitzar el propietari que va assegurar que havia venut l'animal feia uns nou mesos, i va mostrar fotografies en que es veia ben esplendorós.

Cavall famèlic

Al dia següent els Agents Rurals van venir a recollir l'animal per poder iniciar les investigacions per si es tractava d'un cas de maltractament animal.
Lamentem profundament que es pugui arribar a aquest extrem, i esperem que el cavall es pugui recuperar. I també que s'esclareixi perquè ha passat i, en el seu cas, qui és el responsable.
A Instagram trobareu més fotografies del mal estat que presentava el pobre animal.


Image taula calories

Nova pàgina al web sobre els valors esportius de l'equitació
Juny 2018
Hem creat una nova pàgina on expliquem les avantatges físiques de l'equitació com esport i hi aportem dades com el consum de calories per a cada una de les activitats relacionades. També expliquem abastament les avantatges psicològiques. Tot des d'una perspectiva científica i seriosa.


Preparant els Casals d'Estiu
Maig 2018
 Durant les quatre setmanes de juliol farem Casals d'estiu pels matins. Hem preparat una pàgina amb tota la informació que necessiteu, però no dubteu en visitar-nos, trucar-nos o escriure'ns un missatge per ampliar la informació. També hem editat un flyer de publicitat.  

Casals d'Estiu

Nou Vocabulari olímpic dels esports eqüestres.
Desembre 2017
Hem preparat aquest vocabulari amb sinònims i locucions  emprades en els diferents disciplines hípiques olímpiques. Així es pot entendre el significat del que diuen en els concursos oficials. Té un buscador fàcil d'usar, on podeu entrar una paraula en qualsevol idioma. Està extret del Centre de Terminologia de la Generalitat de Catalunya, TERMCAT, adaptat al web per nosaltres.

Nou vocabulari hípic olímpic

Pista il·luminada

Estrena de la il·luminació de la pista.
Desembre 2017
No són els llums de Nadal, però hem encès per primera vegada les lluminàries de les pistes i ja podeu muntar de fosc. Tot muntant i amb un bon anorac, no us adonareu del fred.
La il·luminació, de molt baix consum, està feta amb vuit parelles de focus LED de 30 W de llum càlida i 70° d'obertura de focus, que es poden encendre individualment. Així, amb només 480 W tenim una pista perfectament il·luminada.


Nova ortofotografia aèria.
Novembre 2017
Aquest mateix novembre, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha publicat les noves ortofotos corresponents al 2017. Es pot observat l'hípica en el seu estat actual, amb la primera fase operativa finalitzada. L'hem publicada a la pàgina «El Centre»

Ortofoto Centre Hípic 3 Aires

Logo Instagram

Instagram integrat al web.
Novembre 2017
Hem creat un compte a Instagram que, igual que el de Facebook, també es pot veure directament des del web a la pàgina d'imatges. Us convidem a sumar likes a les fotos que us agradin més.


Nova pàgina de curiositats sobre els cavalls i l'equitació.
Novembre 2017
Temes històrics, biològics, vocabulari, etc. que poden ser un complement formatiu interessant. Escoltarem els vostres suggeriments per anar introduint temes. S'hi accedeix des del menú superior la fletxa de la dreta del tot.

Golop

Logo facebook

Facebook integrat al web
Octubre 2017
Hem inaugurat un nou mòdul al web on es recullen automàticament les darreres aportacions al nostre Facebook. El podeu trobar més avall en aquesta mateixa pàgina. Més endavant afegirem altres xarxes.
www.facebook.com/3Aires/


Nous flyers de publicitat
Octubre 2017
Ens han arribat els flyers que repartirem per iniciar la publicitat a llocs on pugui interessar. Explica molt breument els serveis que prestem, on som, i convida a visitar el web, en el que es troba el val per a un bateig hípic gratuït, de promoció durant uns mesos.

Flyer CH 3 Aires

Unitat Escolarització Compartida la Clau

Conveni de col·laboració. 
Octubre 2017
Hem signat un conveni de col·laboració amb la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) la Clau, de Manresa, per a la realització de pràctiques dels seus alumnes, que podran adquirir coneixements sobre el manteniment d'instal·lacions, jardineria i, més endavant, cura del cavall. Aquesta UEC està gestionada per la cooperativa d'iniciativa social GEDI, que treballa conjuntament amb el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Manresa.


Web-screen-shot

Inaugurem el nou web
Setembre 2017
Per fi hem completat el nou web, que inclou tota la informació sobre el Centre, i més. És clar, de disseny agradable i es veu perfectament en ordinador i en telèfons mòbils. Hi anirem introduint elements: més fotos i xarxes socials.


Ha arribat el Jolly Jumper.
Setembre 2017
Un poni D, de 3 anys, i capa clapada alatzana. Simpàtic i molt tranquil, serà un bon saltador. El nom ve del cavall de Lucky Luke del còmic del dibuixant Morris. 

Jolly Jumper

Apple

Un nou cavall a l'hípica.
Agost 2017
Tenim un nou cavall, l'Appel. És jove, però molt tranquil i adequat per classes d'iniciació i nivell avançat. És de capa torda, però encara la té negra i tot just li comença a sortir el pelatge blanc. El nom li hem posat perquè li agraden les pomes.

Al subscrivir-vos accepteu les condicions de privacitat que podeu trobar a Avís legal

El Centre a les xarxes socials

On som

Carretera del Bruc a Manresa,
   BP-1101, km 12,6 (Google Maps)
08253 St Salvador de Guardiola
A 10 minuts al sud de Manresa

Contacte

Correu: info@3aires.cat
Telèfon: 655 445 640
WhatsApp  —  SMS (i us trucarem)

© Copyright 2011-2018 Centre Hípic 3 Aires — Reservats tots els drets — ® 3 Aires™ marca registrada