L'Equip del Centre

« Fem de la nostra afició la nostra professió »

Un equip familiar amb les competències i formació necessàries per oferir-vos un servei de qualitat, unes instal·lacions agradables, i un ambient amable.

Roser Gaya Valls, directora

Inscrita al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya.

Estudis d'equitació
2014 - Examinador de Galops Nivell T, Credencial T.O., “Real Federación Hípica Española”
2014 - Examinador de Galops Nivell I, Credencial I.U., “Real Federación Hípica Española”
2009 - Instructora d’Equitació per la “Real Federación Hípica Española”.
2008-2009 - Cicle formatiu de grau mig de Tècnic d'Esport en Hípica nivell segon a l'Open Sports Club, el Prat de Llobregat.
2005-2006 - Curs de Tècnic d'esport en Hípica, nivell primer a l'Escola de Capacitació Agrària Eqüestre (ECAE), Hospitalet de Llobregat.
2001-2002 - Curs d'Ajudant de monitor a l'Escola de Capacitació Agrària Eqüestre (ECAE), Hospitalet de Llobregat.
2001 - Diploma de Grooms per l'Association of British Riding Schools (ABRS).
2000-2001 - Curs d'Expert en cura i maneig del cavall a l'Escola de Capacitació Agrària Eqüestre (ECAE), Hospitalet de Llobregat.

Altres titulacions
2015 - Curs d'actuacions sanitàries per a primers intervinents. Consell Comarcal del Bages.
2012 - Curs de Manipulació d’aliments. Al CIO (Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació), Manresa.
2012 - Curs de Director d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil. Consorci de Moià. Període de pràctiques al Casal Cívic Pare Ignasi Puig (Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària) del barri del Xup, Manresa. Mòduls del curs de Director d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil: “Intel·ligència emocional”, “Gestió d’equips i projectes” i “Casal de joves”.
2011 - Curs de Monitor d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil. CAE, Manresa. Període de pràctiques a la casa de colònies Can Puig, Sant Salvador de Guardiola.

Joan Gaya Beltran, instal·lacions

Responsable tècnic i executiu del projecte. Manteniment d'instal·lacions. Llicenciat en Química. Bioquímic.

Anna Gaya Valls, consellera

Consellera. Llicenciada en Medicina i Cirurgia..

Albert Forns Temporal, instal·lacions

Instal·lacions. Cura general dels cavalls.

Dani Gaya Ferran, administració

Direcció financera i administració. Empresarials.

Professionals associats

Treballem amb professionals d'alt nivell per a la cura dels cavalls.
Tanmateix, els clients poden optar per altres professionals de la seva confiança.

Logo Pere Espinal Serra

Pere Espinal Serra, veterinari.

Espinal veterinari. Veterinari de cavalls. Clínica equina a domicili. Urgències 24h. Reproducció euga i semental. Coixeses amb estudis radiològics i ecogràfics. Exàmens pre-compra. Medicina preventiva. Quiròfan, laboratori, radiologia, hospitalització
Manresa. Telèfon: 616 837 421
+info

Francesc Pulido Soldevila, ferrador

L'Empresa

« Fem de la nostra afició la nostra professió »

El Centre Hípic 3 Aires som una empresa familiar creada el 2013 amb l’objectiu de desenvolupar una hípica de qualitat a l’abast de tothom, que ofereixi formació per a la pràctica de l’equitació i la cura del cavall, i faciliti l'entrenament en diverses disciplines esportives hípiques.

La missió

La nostra activitat principal és la pràctica de l’equitació, al voltant de la qual gira tota l’organització i les instal·lacions. Cobrim des de la formació bàsica en la pràctica de l’equitació i la cura del cavall fins a la pràctica de diferents disciplines esportives hípiques.

El nostre model d'empresa és el de servei a les persones i a les famílies, més que no pas un negoci. Oferim un ambient acollidor per a activitats complementàries de lleure, a preus ajustats i a l’abast de tothom. Som una empresa on tots els clients i socis són alhora amics que poden participar activament en el desenvolupament de les activitats.

La nostra raó de ser va més enllà de l’equitació: volem fomentar els valors de l’esport no competitiu –i complementàriament competitiu– i el respecte i estimació als animals i a la natura.

Som actors de la cultura de la salut per a les persones –mens sana in corpore sano–, del respecte pel medi ambient i també de la salut i benestar dels animals.

Ens dirigim al públic en general, nens, joves i adults, ja que totes les edats són bones per a iniciar-se i practicar l’equitació. Un ambient jove i familiar fa la nostra hípica especialment atractiva per a l’estada i el lleure. L’equitació és un esport que pot ser una activitat extraescolar per als nois i noies de les escoles de la comarca.

També ens enfoquem al públic amb mobilitat reduïda, amb classes d’equitació terapèutica i hipoteràpia, així com amb joves amb diversitats psíquiques al que dediquem sessions específiques.

El Centre ens oferim com a col·laborador de les administracions públiques per complementar la seva oferta esportiva i de lleure formatiu mitjançant convenis específics.

Les nostres instal·lacions són senzilles, però tenen tot el necessari per al major confort de les persones i dels animals, sent molt àmplies i espaioses, en un entorn rural natural paisatgísticament privilegiat. Ens trobem a peu de carretera amb un accés directe i un aparcament ampli. El benestar animal és una de les principals bases del Centre.

La nostra ubicació ens fa fàcilment accessibles des dels municipis de Sant Salvador de Guardiola, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Callús, Canet de Fals, Rajadell, Castellfollit del Boix, Maians, Marganell i el Bruc, entre d’altres, no descartant Barcelona i els pobles i ciutats que estan a l’eix de l’autovia A-2, de l’eix transversal C-25 i de l’eix diagonal C-37.

La visió

El Centre estem en plena fase de creixement. Actualment tenim construïda el que anomenen la primera fase operativa, en la que disposem de les instal·lacions necessàries per al desenvolupament de l’activitat i una estada confortable. Però anirem creixent a mesura que augmentin les necessitats.

Així volem instal·lar més pàdocs i boxs, ampliar la seu social i construir una nova pista reglamentària de salt de 80×50 m. També completar la jardineria i les instal·lacions per a fer celebracions i reunions familiars.

Pretenem ser una hípica de referència a la comarca del Bages i a Catalunya, per la qualitat, el tracte i els serveis.

Els valors

L’activitat del Centre la basem en els principis ètics del respecte a les persones, als animals i a la natura en general. Estem convençuts que el tracte amb animals en un ambient natural és un valor educatiu de primer ordre que fa responsables i respectuosos amb el medi ambient als practicants de l’equitació.

Volem encomanar els valors de l’esport, principalment l’esport no-competitiu, i del respecte a la natura com a complement essencial de la formació dels nois i noies, en què la companyonia és essencial.

Procurem el màxim benestar dels animals. Rebutgem el maltractament dels cavalls, inclosa la doma agressiva. Els cavalls són animals nobles, que ens donen el millor que tenen i els hem de correspondre amb estimació i la millor cura de què som capaços.

També practiquem els principis comuns de la sostenibilitat i l'ecologia, com la reducció de residus, la valorització dels fems, el reciclatge, l’autonomia elèctrica, la restricció en el consum d’aigua, l’ús mínim de pesticides exclusivament naturals i la no contaminació química, acústica o lluminosa. En aquest sentit, totes les construccions de fusta estan fetes amb fustes certificades (certificats PEFC dels proveïdors) provinents d'explotacions sostenibles.

Comptem amb el voluntariat de pares i mares dels alumnes i afeccionats per a l’organització d’activitats esportives i esdeveniments esportius singulars.

Però entre els valors més importants volem destacar la formació integral de la persona, provocant la seva curiositat vers el món del cavall, la natura, les ciències naturals i el respecte al medi ambient, com un complement a la formació acadèmica reglada.

També la transparència és un valor per a nosaltres. Volem que els nostres clients-amics puguin conèixer el què fem, per què ho fem, com ho fem i qui ho fem, en profunditat. Per això tenim aquest web tan complet.

Som una empresa que ens basem en els criteris de cura del medi ambient, complim amb els drets socials dels treballadors, clients i proveïdors i mantenim una bona direcció empresarial (criteris ESG per a la inversió socialment responsable). No maximitzem la rendibilitat econòmica a costa d'aquests principis.

Responsabilitat social corporativa

El Centre Hípic 3 Aires estem compromesos amb la comunitat a què servim per oferir els nostres serveis de manera que estiguin a l’abast de tothom. Així, establim una política de beques parcials per a cursos d’iniciació i casals de vacances per tal que cap nen, nena, noi o noia es quedi sense poder accedir a aquest esport.

En aquest sentit, hem mantingut un conveni de col·laboració amb la  Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) la Clau, de Manresa, per a la realització de pràctiques dels seus alumnes, que podran adquirir coneixements sobre el manteniment d'instal·lacions, jardineria i, més endavant, cura del cavall. Aquesta UEC és gestionada per la cooperativa d'iniciativa social GEDI, que treballa conjuntament amb el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Manresa.

Els productes per a l’alimentació animal els adquirim en proximitat, sempre que això és possible, directament a pagesos o Cooperatives de l’entorn.

Ens comprometem amb els nostres proveïdors al pagament de les factures en un màxim de dos dies un cop presentada aquesta, o al pagament a l’avançada en relacions comercials de confiança.

On som

Carretera del Bruc a Manresa,
   BP-1101, km 12,6 (Google Maps)
08253 St Salvador de Guardiola
A 10 minuts al sud de Manresa

Contacte

Correu: info@3aires.cat
Telèfon: 655 445 640
WhatsApp  —  SMS (i us trucarem)